deenhrhurorusr

Térítésmentes lombikbébi program és ellátás

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár a lombikbébi kezeléseket minden egészségbiztosítással (TAJ kártyával) rendelkező pár számára öt alkalommal teljes mértékben finanszírozza. A lombikbébi kezeléshez szükséges gyógyszerek jelentős része 70 százalékos támogatással kapható.

A Kaáli Intézet szabályzata szigorúan tiltja a hálapénz elfogadását.

Mindez lehetővé teszi, hogy anyagi helyzetétől függetlenül bármely gyermektelen pár részt vehessen a lombikbébi kezeléseken.

Az utazási kiadások is a lehető legalacsonyabb szinten tarthatók, mivel a páciensek a lakóhelyükhöz legközelebb eső Kaáli Intézetben vehetik igénybe a szolgáltatásokat. Az otthon közelsége a kezelés eredményessége szempontjából sem közömbös.

Garanciavállalás

A Kaáli Intézet kft formájában működő egészségügyi magánvállalkozás. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az Intézettel kizárólag a lombikbébi kezelésekre kötött finanszírozási szerződést, minden más szolgáltatás számla ellenében térítésköteles.

A Kaáli Intézet garanciavállalása azon pároknak jelenthet segítséget, akik valamilyen okból nem rendelkeznek érvényes magyarországi egészségbiztosítással. Ebben az esetben ugyanis a lombikbébi kezelések jelentős költségét teljes egészében a pároknak kell viselniük.

Amerikai és nyugat-európai mintára ilyen esetekben – amennyiben a megelőző vizsgálatok ezt a lehetőséget megengedik – a Kaáli Intézet az esetleges sikertelen kezelésekre visszafizetési garanciát vállalhat. A garanciavállalás személyre szóló, egyedi feltételeiről az Intézet munkatársai – az előzetes kivizsgálások eredményei alapján – részletes tájékoztatást adnak.