srrurohuhrende

Egyéb szolgáltatásaink

A Kaáli Intézet orvosai és munkatársai telefonon bármikor elérhetők, és minden esetben segítőkészen fogadják a hívásokat. A kezelések időpontját a páciensek igényeihez alkalmazkodva jelölik ki. A választott időpontokat minden esetben betartják, így a Kaáli Intézet pácienseinek hosszadalmas várakozással nem kell számolniuk.

Az Intézet orvosai és biológusai kizárólag meddőségkezeléssel foglalkoznak, tehát a létrejött terhesség megállapítása után a páciensek visszakerülnek beutaló orvosaikhoz, akik a terhesgondozást végzik.

A lombikbébi kezelések előtt és után a Kaáli Intézet páciensei egyéb kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehetnek térítési díj ellenében:

További meddőségi kezelések:

A felsorolt szolgáltatások részleteiről a Kaáli Intézet szívesen ad felvilágosítást a telefonon, e-mailen keresztül érdeklődő, illetve az Intézetet személyesen felkereső pároknak.

A várandósság esélyének növelése pszichés támogatás által

A Kaáli Intézet mindig élen járt a meddőség szomatikus kezelésében és igyekezett megadni a betegek számára a maximális támogatást a teherbe eséshez.

Mostantól segítséget kíván nyújtani a kezelés lelki támogatásában is, hiszen a siker sokszor az emberek lelkében dől el, és nem csak a technikán múlik.

Amennyiben érdeklődik a lelki támogatás lehetséges formáiról, úgy forduljon Lassuné Pogonyi Éva pszichológushoz (elérhetőség: 06-30-241-50-40 vagy www.pszichologussegitseg.hu) vagy érdeklődjön az információs pultnál.

Lassuné Pogonyi Éva tanácsadó pszichológus. Maga is 10 évig járt a Kaáli Intézetbe, ahol 15 lombik beavatkozáson és 6 inszemináción esett át, így személyes tapasztalattal rendelkezik a lombik kezelések minden apró részletéről és nehézségéről. Kérem, forduljon hozzá bizalommal!