deenhrhurorusr

Tájékoztató

Tisztelt leendő és korábbi Páciensünk!

Az egészségügyi vészhelyzet fennállása alatt mindazokban az esetekben, amikor – az ellátás sajátosságai és orvosszakmai megítélése alapján – nem szükséges a beteg személyes jelenléte, szolgáltatásaink egy részét telekommunikációs eszközök által nyújtjuk. Ezek az esetek a következők:

– első konzultáció (anamnézis felvétel, a megelőző vizsgálatok leleteinek kiértékelése, diagnosztikus és terápiás terv felállítása),
– az elkészült leletek kiértékelése és azok alapján a terápiás terv módosítása, konkretizálása,
– egy-egy sikeres vagy sikertelen kezelést követő megbeszélés, amikor egy újabb kezeléshez szükséges diagnosztikus vizsgálatok kerülnek elrendelésre és egy új terápiás terv kerül kialakításra.

A fenti témában kérjük, hogy a +36-1-202-2802, +36-62-423-623, +36-96-511-210 telefonszámokon, illetve a kaali@t-online.hu, szeged@kaali.hu, gyor@kaali.hu e-mail címek egyikén vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Az említett előzetes kapcsolatfelvételt követően – a veszélyhelyzet által indokolt és a szakmai útmutatókban rögzített védekezési eszközök és előírások alkalmazása mellett – tudunk gondoskodni a szükséges személyes jelenlétet igénylő ellátás biztosításáról.

Intézetünk célja, hogy a járvány idején úgy tudjuk újraindítani a vizsgálatokat és kezeléseket, hogy a fertőzés rizikóját minimalizáljuk, kizárjuk. Ennek megfelelően az vizsgálatok/ kezelések eljárásrendje az alábbiak szerint alakul.

 1. Kezelés előtt telefonon, vagy emailben keressük egy kérdőívvel, melyben felmérjük, hogy mekkora a rizikója a fertőzöttségnek az Ön esetében. Kérjük, kattintson ide a kérdőív letöltéséhez.
 2. Amennyiben a rizikó kicsi, úgy Intézetünkben fogadni tudjuk. Vizitekre előzetesen időpontot kell az asszisztensekkel egyeztetni. Csak ilyen esetben van módunk Önt fogadni.
  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy – a szigorú betegfogadási rend miatt – ha nem jelenik meg pontosan a megadott időpontban, akkor új időpontot kell kérni az általános szabályok alapján.
 3. Ha a rizikó magas (előzmények, vagy tünetek alapján) a megfelelő további vizsgálatokra irányítjuk háziorvosához és akkor tudjuk kezelését elkezdeni, ha azok eredményei negatívnak bizonyulnak.
 4. A vizsgálata napján kérjük, hogy a vizitre pontosan érkezzen és addig az Intézet bejáratánál várakozzon, amíg az asszisztensek nem szólítják.
 5. Vizsgálatok, kezeléssel kapcsolatos vizitek során az intézetbe lépéskor hőmérsékletmérés. Ha 37.5 C alatt van, akkor tudjuk fogadni. Ha felette, akkor háziorvosához irányítjuk.
 6. Az intézetbe lépéskor kézfertőtlenítés, majd utána maszk és kesztyű felvétele kötelező.
 7. A maszk és kesztyű Önön kell, hogy maradjon, amíg az intézetet nem hagyja el. Elmenetelkor a kijelölt gyűjtőedénybe dobja a maszkot, kesztyűt.
 8. Vizsgálatokhoz csak Önt tudjuk az épületbe engedni. Ha hozzátartozóval érkezik, akkor neki a parkolóban kell várni. A parkolóban 1.5-2 m-es távolságot kell egymástól tartani.
 9. A vizsgálatokra adott időpontokat most igyekszünk még szorosabban betartani, mert az épületben egyszerre két páciens tartózkodhat, az, aki a vizsgálaton vesz részt és az, aki következőnek jön.
 10. A megbeszéléseket, konzultációkat továbbra is telefonon keresztül fogjuk egyelőre tartani.
 11. A recepteket, akinél lehet, elektronikus formában fogjuk felírni.
 12. Ez az eljárásrend visszavonásig marad érvényben.
 13. Ez a működési rend nyilvánvalóan bizonyos kellemetlenségekkel jár a korábbi működésünkhöz képest, de elengedhetetlen ahhoz, hogy biztonságosan tudjuk Önöket ellátni a járvány ideje alatt is. Ehhez kérjük türelmüket és együttműködésüket!

Budapest, 2020. május 1.

Köszönettel:

Németh Attila
Kaáli Intézet Kft.
Ügyvezető igazgató


Tájékoztató a COVID-19 járvány idején végzett spermavizsgálathoz

Kattintson ide a tájékoztató letöltéséhez.


Sikeres lombikbébi kezelések a Kaáli Intézetben

Gondolták volna, hogy a világ egyik legkeresettebb és legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező lombikbébi intézményrendszere éppen Magyarországon található? A világszerte elismert Kaáli Intézetet, édesapja emléke előtt tisztelegve, 1992-ben alapította Steven G. Kaáli, az Amerikai Egyesült Államokból nemrég hazatelepült magyar származású orvosprofesszor. Az Intézet lombikbébi kezeléseinek eredményeként az elmúlt 25 évben több, mint 25.000 egészséges kisbaba láthatta meg a napvilágot. A Kaáli Intézet tapasztalata és nemzetközi mércével mérve is kiemelkedő eredményessége ideális megoldást jelenthet annak a több tízezer magyar párnak, akik hiába várják, hogy gyermekük természetes úton végre megfoganjon, és világra jöjjön.

A Kaáli Intézet Budapesten, Szegeden, Győrben, Debrecenben, Miskolcon, Pécsett közvetlenül elérhető. Ennek az országos intézményrendszernek az eredményes működését a széleskörű hazai tapasztalatokkal rendelkező, amerikai és nyugat-európai képzéseken is részt vett orvosok és biológusok biztosítják. Az Intézet munkatársai a magas színvonalú lombikbébi kezelések végzése mellett szakmai továbbképzéseket is tartanak, tudományos kutatásokat is végeznek. Az utóbbiak eredményeiről a világ szakmai közvéleménye rendszeresen tájékozódhat a rangos nemzetközi folyóiratokban megjelent publikációkból. Fontos még megemlíteni, hogy az első magyar nyelvű, meddőséggel foglalkozó orvosi szakkönyvet is a Kaáli Intézet munkatársai írták. („A meddőség korszerű diagnosztikája és kezelése” Medicina Könyvkiadó, 2006)

A páciensek számára fontos tudnivaló, hogy a Kaáli Intézet lombikbébi kezeléseit minden biztosított pár térítésmentesen veheti igénybe, mivel az Országos Egészségbiztosítási Pénztár öt kezelést teljes mértékben finanszíroz. Emellett a betegbiztosító a kezelésekhez szükséges gyógyszereket 90 százalékban támogatja. Az Intézetben a hálapénz elfogadása tilos.

Mindezek ismeretében egyáltalán nem meglepő, hogy a magyarországi lombikbébi kezelésekre jelentkező párok ezrei a Kaáli Intézetet keresi fel. Az Intézetet egyrészt az újdonsült boldog szülők, hozzátartozók, barátok ajánlják, másrészt sok nőgyógyász és háziorvos is ide küldi a rászoruló betegeket.

Amennyiben Önök is azok közé tartoznak, akik számára szomorú teher a gyermekáldás utáni hiábavaló vágyakozás, adjanak egy esélyt, keressék fel a lakóhelyükhöz legközelebbi Kaáli Intézetet, hogy az intézmény hozzásegíthesse Önöket várva várt gyermekük megszületéséhez!