srrurohuhrende

Miért bízhat a Kaáli Intézet programjában?

* * *

A Kaáli Intézet eredményességét hűen tükrözi, hogy napjainkban a Magyarországon született gyermekek közel kettő százaléka az Intézetben végzett sikeres lombikbébi kezeléseknek, inszeminációknak és más meddőségi eljárásoknak köszönhetően jön világra.

A lombikbébi program országos hálózattá fejlesztéséért, a nemzetközi szinten is elismert működtetéséért, a gyermektelen magyar párok szolgálatáért és a magyar demográfiai helyzet javítása érdekében tett sokoldalú erőfeszítéseiért a Kaáli Intézet alapítója több rangos állami, egyetemi és alapítványi kitüntetést vehetett át az elmúlt években.

A Kaáli Intézet valamennyi munkatársát büszkeséggel tölti el, hogy az Intézet klinikai és tudományos munkásságát, a dolgozók hivatástudatát két magyar köztársasági elnök, Göncz Árpád és Mádl Ferenc, magas kitüntetéssel ismerte el, emellett a Szegedi Tudományegyetem, valamint az Amerikai – Magyar Alapítvány is díjjal fejezte ki nagyrabecsülését. A Magyar Nőorvos Társaság és a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaság tiszteletbeli tagjává fogadta Kaáli Professzort. Az orvos továbbképzésben nyújtott érdemeiért Korányi-Fodor-Markusovszky díjjal, a magyarországi felsőoktatás, tudományos kutatás érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért Kármán Tódor díjjal tüntették ki.

1989. Korányi-Fodor-Markusovszky díj, 1991. Magyar Nőorvos Társaság Tiszteletbeli tagság, 1997. Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaság tiszteletbeli tagság, 1997. Szent-Györgyi Albert emlékérem, 1999. Köztársasági Elnöki Aranyérem, 2003. Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztje, 2005. Szegedi Tudományegyetem Senator Honoris Causa, 2005. George Washington Díj, 2012. Kármán Tódor díj, 2010. Orosháza város díszpolgára, 2013. Sarkad város díszpolgára, 2018. Semmelweis Ignác díj